vandalisme op het schoolplein

 Beste dorpbewoners,

Het mooie weer zorgt ervoor dat we met z’n allen lekker veel buiten zijn. Dit is natuurlijk heerlijk, maar hier kleven ook nadelen aan. Ons grote en mooie schoolplein wordt in de avonduren vaak gebruikt als hangplek. De picknicktafel en de tafeltennistafel lenen zich hier goed voor. Dit vinden wij prima, maar wat wel héél erg vervelend is, is dat het bijna iedere ochtend een enorme rotzooi is. Zonder te overdrijven: enorme hoeveelheid lege blikjes, lege zakken chips, kapot gegooide flesjes en het afgelopen weekend is het speelwerkblad van de picknicktafel afgesloopt.

Hier balen wij enorm van.

Een vriendelijk verzoek van onze kant:

Laat u in de avonduren uw hond uit, of bent u in de buurt van school, loop gerust eens langs/over het schoolplein en spreek diegenen aan die er zo’n enorme bende van maken. Met elkaar moet het toch mogelijk zijn, om dit belachelijke gedrag de kop in te drukken.

Mede namens alle kinderen van onze school:

Meester Richard Schoonens