Dag Marja, welkom Wilma

Dag Marja, welkom Wilma  !!

Na bijna 20 jaar is Marja van den Berg gestopt met haar vrijwilligerstaak bij de niet– en vouwploeg van de Dorpsketting. Elke dinsdagmorgen was zij als eerste aanwezig om de vergaarmachine te starten. Sinds de nieuwe printer is dit werkje niet meer nodig. Totdat we 6 jaar geleden verhuisd zijn naar de pastorie werd het insteken altijd bij Marja thuis gedaan. Om extra tijd vrij te maken voor de zorg aan haar ouders, vond Marja het tijd om het stokje over te dragen.

Marja zou Marja niet zijn,want ze had zelfs al voor een vervangster gezorgd, hartstikke goed!

Wilma van Es—Olsthoorn is sinds een paar weken aan het clubje toegevoegd. Over een paar weken zullen we haar interviewen hoe zij het vindt op de dinsdagmorgen met Loes en Ria.

Red.