Koninginnenachconcert

Koninginnenachconcert en 80s & 90s Party

Aanstaande vrijdagavond is het weer zo ver. Dan geeft de  fanfare  haar jaarlijkse koninginnenachconcert. Aan de vooravond van de altijd feestelijke Koninginnedag maakt de fanfare er de 29ste al een feestje van in de sporthal. Om 20.30 uur begint de fanfare met haar concert. In dit concert zullen echte klassiekers voorbijkomen die vrijwel iedereen kent. In het gevarieerde programma zullen zowel Elvis als de Second Walz uw gehoor passeren en wat dacht u bijvoorbeeld van de het bekende Leningrad van Billy joel en Conté partiro. Wij denken dat het totale programma iedereen  zeker in een feestelijke stemming zal brengen. En dat komt goed uit!  Aansluitend aan het concert zal de concertzaal namelijk omgebouwd worden naar een echte discotheek.  Nam vorig jaar de bigband Cooldown7 het tweede gedeelte van de avond voor haar rekening, dit zal jaar Dj Rowin een 80s en 90s party verzorgen. Tijdens de 80s en 90s party zullen natuurlijk ook vele klassiekers te beluisteren zijn en nu is er ook volop de gelegenheid om lekker te dansen. Misschien is het zelfs wel mogelijk om een specifiek nummer van uw voorkeur aan te vragen. Kun je alleen het tweede gedeelte van de avond aanwezig zijn (begin +/- 22.00 uur)  of wil je alleen het fanfare concert beluisteren dan is dat natuurlijk ook geen probleem! U bent van harte welkom!

Dus alles even op een rijtje: Koninginnenachconcert fanfare Juliana, vrijdagavond29 april  20.30 uur, sporthal de meerhorst in Stompwijk, toegang is gratis. Tot dan!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana