1 jarig bestaan van De Stal was een succes

Wat hebben wij een prachtige dag weer gehad met ons 1 jarig bestaan.

De restauratie commissie voor de kerk kwam ook een kijkje nemen,  en bracht voor iedere vrijwilliger heerlijk gebak mee. Jan Luiten kon het niet laten om ons te verrassen met een prachtige speech. Rienus en Fietje Odijk hebben heerlijke pannenkoeken en flensjes gebakken. De oproep voor een partytent  2 weken geleden is gelukt. Nu kunnen de mensen op hun gemak heerlijk wat drinken of gewoon lekker even zitten. Het was een heel gezellige sfeervolle drukke dag, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken

Iedereen die wat gekocht had mocht een envelop trekken. Daarin stond wat ze gewonnen hadden.  Alle kinderen mochten uit de grabbelton iets leuks grabbelen. Op naar het 2 jarig bestaan.  Want er blijft nog veel geld nodig voor de kerk. Wij zien u graag op donderdagavond van 19.00 uur tot en met 21.00 uur of zaterdag van 11.00 uur tot en met 14.00 uur. We hebben voor koninginnedag oranje spullen, b.v. oranje babypakje.

Wil u meer weten kijk dan op www.kringloopdestal.nl.

Of bel 06-23525700