Bedankt

Harddraverijvereniging Nooit-Gedacht, Hymia BV, Entrainement  Bas Crebas en Summerland voor het mogelijk maken van mijn deelname aan de gelegenheidskoers tweede paasdag in Alkmaar.

Ook de vele uitzinnige fans en supporters hebben er voor mij een onvergetelijke dag van gemaakt. Wil je de race zien, ga dan naar You Tube en zoek op, (Yonker fanatic + Cees van Veen).

Groet  Cees van Veen

PS van de redactie.

Tweede Paasdag vierden de kortebaanverenigingen in Alkmaar  hun traditionele koersdag. Dat betekende dat duizenden bezoekers getuige zijn geweest van de eerste echte topmeeting van het koersjaar. Maar liefst twaalf paardenraces, drie minidraverijen en nog eens een duosulkykoers maakten het spektakel compleet. Het programma was heel afwisselend. Diverse leden van kortebaanverenigingen kwamen in een gelegenheidskoers in actie. Zo ook Cees van Veen die door Harddraverij Nooit Gedacht is ingezet en niet geheel zonder succes. Aanvankelijk was Cees geruime tijd op kop om vlak voor de finish toch geklopt te worden. Neemt niet weg dat hij een prachtige 2e plaats heeft bemachtigd. Daar kan de vereniging trots op zijn.

Petra