Plan van Stompwijk’s popkoor: Rocking Angels in de krant!

Stompwijk. Je kunt nog zo’n mooi polderdorp zijn, maar als buitengebied van de gemeente Leidschendam-Voorburg moet Stompwijk altijd net iets extra’s doen, en dat maakt van de bewoners echte actievelingen die vechten voor hun belangen en ontspanning.

Zo begint het interview uit het AD van 28 april met Carmen Olijhoek over haar plan een popkoor op te zetten in Stompwijk voor de leeftijdsgroep van 11 tot en met 15 jaar.  Enthousiast en actief is ze zeker. Ze verwacht van het koor veel kwaliteit, want er moet op hoog niveau worden gezongen. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen. Haar streven is tijdens de repetities er een feestje van te maken.

De Lenteprijs, die ook dit jaar is uitgeschreven door Fonds 1818 en het Algemeen Dagblad staat in het teken van: Kom in beweging. De prijs wordt toegekend aan initiatieven die te maken hebben met beweging en daarvan maakt de start van popkoor Rocking Angels deel uit. Nu maar hopen, dat we met het koor in de prijzen vallen..

Aanmelden kan nog steeds bij: fotografiecarmen@hotmail.com

Het initiatief van Carmen wordt ondersteund door het bestuur van het Dorpshuis, waarin ook de audities en repetities gaan plaatsvinden. Wij wensen Carmen van harte succes en vertrouwen erop, dat het koor er komt!

         Namens het Bestuur Stichting Dorpshuis