Kaartverkoop Summerland

Kaartverkoop Stompwijk Summerland begonnen

Afgelopen zondag ging de kaartverkoop van Stompwijk Summerland van start. Evenals andere jaren, een rij voor de deur. Deze rij mensen bestond met name uit personen die zijn/haar vriendengroep wilde inschrijven voor Sensation Wine op vrijdag 1 juli 2011. Tijdens deze avond zullen verschillende wijnen geproefd gaan worden. Daarnaast worden diverse hapjes geserveerd en zorgt Bob en de Blue Band voor een knallend spektakelstuk aan het einde van deze avond. Inmiddels is de avond zo goed als uitverkocht. Momenteel zijn nog maar 3 tafels van 8 personen vrij. Zodra er nog interesse is in de reservering van een tafel, dan horen wij dat graag. Voor de reservering van een tafel voor Sensation Wine kunt u contact opnemen met de organisatie door een e-mail te sturen naar info@stompwijksummerland.nl. 

Naast de inschrijvingen voor Sensation Wine, konden ook kaarten worden gekocht voor de feestavond op zaterdag 2 juli 2011. Ook deze kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank. Ondanks de inmiddels hete toonbank, zijn er nog kaarten verkrijgbaar. Deze zijn vanaf nu te koop bij onderstaande verkooppunten:

Café de Gouden Leeuw Doctor van Noortstraat 76 2266 HA Stompwijk
Tel: 071 580 2968

Café de Meester/Don Bosco  Zuidbuurtseweg 57 2381 AE Zoeterwoude
Tel: 071 580 1537 www.demeesterdonbosco.nl

Bardancing Beatz Doctor van Noortstraat 89a 2266 GT Stompwijk
www.beat-z.nl

Kaarten voor zaterdagavond 2 juli 2011 kosten 13,50 in de voorverkoop. De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. Voor meer informatie over de programmering en/of andere zaken omtrent Stompwijk Summerland kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.

 

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

 

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl

 

LET OP: Volgende week de bekendmaking van de eerste band, die op zondag 3 juli komt optreden. Deze regionale band zit vol talent en brengt oude tijden weer tot leven met lekkere covers van The Beatles.