Leander Lelieveld wint!

Leander wint 8 mei Veenendaal

Afgelopen zondag vocht Leander voor ‘Sportschool Jellema’ zijn allereerste nieuwelingpartij op een gala in Veenendaal. Het was een spetterende partij en het publiek ging dan ook uit zijn dak! Hij won de partij op punten. Om verwarring te voorkomen vind je onderstaand het hele verhaal.

 leander

… Clarence geeft sinds kort in zijn woonplaats vlakbij Den Haag een aantal uur per week zelf Thaiboksles. Vorige maand gaf hij aan dat hij een pupil goed genoeg voor de ring vond. En hij wilde hem graag onder de naam Jellema laten vechten. Peter Jellema wilde de vechter dan wel eerst zien trainen in Houten. Leander heeft een aantal lessen met onze wedstrijdgroep meegetraind. Uiteindelijk heeft hij dus 8 mei met goed resultaat zijn debuut gemaakt….

[ontleend aan www.sportschool-jellema.nl/