Summerland Kindermiddag

Summerland

Wereld Wonder Kindermiddag

Een vraag aan alle kinderen die naar de Kindermiddag komen: weet jij al wat je wilt worden? Wat voor werk doen je pappa en mamma?  Dit jaar is het thema van de Wereld Wonder Kindermiddag: ‘Als ik later groot ben dan…’.

Word jij juf, brandweer of moeder als je later groot bent?

Alle beroepen zullen langskomen op de Kindermiddag. Zo kunnen jullie samen met de bakker iets lekkers gaan maken en je laten schminken door de schilder! Maar voordat al deze leuke spelletjes beginnen, zal een optreden gegeven worden. Wat dit precies is, wordt nog even geheim gehouden. Maar één ding is zeker, jullie zullen niet stil kunnen blijven zitten en er zal weer veel worden gelachen! Dus sleep je pappa en mamma mee en vergeet je vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk niet.

Het duurt nog even, maar dit jaar zal de Kindermiddag op zondag 3 juli gehouden worden. De tent gaat open om 13.00 uur en om precies 13.30 uur zal het optreden beginnen. Daarna gaan we de spelletjes doen en om 15.30 is de Wereld Wonder Kindermiddag afgelopen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat jullie niet kunnen blijven, want het feest van Summerland gaat gelijk weer verder!

Groetjes van de meiden van de Kindermiddag