Stompwijk Summerland

Klavan Gadjé en D-sign Live vullen programma zondag Stompwijk Summerland

Qua muziekstijlen kun je het zo gek niet bedenken of er is een Nederlandse variant van. Klavan Gadjé bewijst dat balkan daarop geen uitzondering vormt.

Momenteel bestaat het repertoire uit zelfgeschreven nummers die zich stuk voor stuk kenmerken door uitbundigheid en dynamiek. Liedjes met een lach en een traan, die ook nog ergens over gaan. Tien man die samen met het publiek iedere keer weer dampen, rillen, stomen, huiveren en het vuur aanjagen. Gelukkig staat hun antieke brandweerwagen keer op keer paraat om de boel te blussen! Na eerder een optreden op Lowlands, nu dus in Stompwijk. Kortom, Klavan maakt er een geweldig feest van, op zondag 3 juli tijdens Stompwijk Summer-land 2011!

D-sign Live

De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. D-sign is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van D-sign. Een spetterend optreden van D-sign Live zal te zien zijn op zondag 3 juli 2011 op Stompwijk Summerland.

Kaarten

Kaarten voor zaterdagavond 2 juli 2011 kosten €13,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij Café de Gouden Leeuw (Stompwijk), Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude) en Bardancing Beatz (Stompwijk). De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. Voor meer informatie over de programmering en/of andere zaken omtrent Stompwijk Summerland kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves. www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_   www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl