parochieberichten

 

Weekvieringen in de RK H.Laurentius Parochie

Donderdag 26 mei    19.00 uur                    Rozenkrans gebed Voorganger:Jan v Rijn

Zaterdag    28 mei    19.00 uur                    Woord en Communie viering, met   medewerking van het E.M.S.Koor

                                                                   Voorganger:Marianne Turk

Zondag      29 mei    11.00 uur                    Woord en Communie viering met samenzang. Voorganger: Marianne Turk

Misintenties:

Zaterdag 28 mei 19.00 uur: Voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Jan van Rijn, overleden ouders van Rijn en van der Hulst, Jannie Suyten –v. Leeuwen, Jan Kerkvliet, Gerard Put, Aad Luk, Annie v.d.Burg – v. Veen, Aad Luk, An Koeleman – v. Veen, Truus Hilgersom – Verhart, Henk Luiten, Femia Janson –Sloot, Hans de Winter.

Zondag 29mei – 11.00 uur: Voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, overleden ouders Turkenburg – v.d.Kroft, Carla Noordermeer -Steenland, Corrie v.d. Zijden – v. Leeuwen, Toos van Boheemen – Warmen-hoven, overleden ouders v.Boheemen – v.d.Krogt, Leen v.Boheemen, Sjaak en Anja v.Santen –Koot, An Koeleman – v. Veen, Jannie Suyten – v. Leeuwen , Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom- Verhart, Annie v.d. Burg – v. Veen, Will v.d. Brink – Luiten, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot.

Kerkhulpen

                                                       Kosters                  Lectoren           Misdienaars

Zaterdag 28 mei 19.00 uur              A.v.S                        geen                       geen

Zondag   29 mei 11.00 uur              A.v.S                         J. v. R                   Ashley Janson/ Simon v. Es