Woensdag was het feest op school

Schooljubilarissen 022Juffrouw Yvonne, Renske, Conny en Tineke vierden hun 25 jarig jubileum. Zij zitten al 25 jaar in het onderwijs. 100 Jaar wijsheid. Hun kennis en kunde is al aan velen meegegeven om een goede basis te leggen.

De jubilarissen werden woensdagochtend op een speciale wijze ontvangen. Alle vier de dames mochten wat later op school komen. Bij het onthaal werden ze bovenaan de trap (lees bordes) ontvangen. Cadeaus werden uitgereikt, waaronder 2 speciale tuinbankjes, met het opschrift: “Ik zit 25 jaar in het onderwijs”, want al staan ze voor de klas, ze zitten in het onderwijs, aldus Peter Witteman, directeur van de school.

Juffrouw Renske kreeg een dinerbon en een uitjesbon, omdat haar tuin zo groot is als een stoeptegel! Verder bloemen om de toch al vrolijke dag nog meer op te fleuren. Hierna werden ze met een zelfgemaakt en toepasselijk lied toegezongen door de gehele school.

Die ochtend was er een speciaal lesprogramma, met goochelaars en ’s middags een overheerlijke lunch met verse broodjes. ‘s Middags is het volledige team naar Kijkduin gegaan voor een wandeling en een kookworkshop. Het lekkere etentje hadden ze met hun partners zelf in groepjes gemaakt en opgegeten. Een fantastische dag.

Voor deze gelegenheid hebben ze huiswerk gekregen middels een aantal vragen. Op deze site kom je alle ervaringen van de jubelende juffen tegen. Om een overdosis te voorkomen, worden de vragen van juf Renske volgende week geplaatst.

Petra