Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

 

 KBO fietstocht donderdag 19 mei

Rond negen uur stonden er 18 personen bij de kerk klaar voor de jaarlijkse fietsdag. We reden dit jaar richting Zoetermeer – Benthuizen en Bleiswijk. Het was zo al half elf geworden en precies op tijd bij de afgesproken plaats om koffie te drinken in de Pannekoe, de eigenaar is Joost Suyten uit Stompwijk, dus dit is wederzijds een goede en vriendelijke ontmoeting. We gebruikten de koffie met appeltaart en slagroom. Even over elven fietsten we verder door mooie natuurgebieden langs de Rotte Meren, waar vier grote watermolens staan. We hebben kunnen genieten van al de mooie natuur in ons eigen land, om half één waren we in Zevenhuizen aangekomen voor het gebruiken van de lunch in café Meerenbos, daar konden we eten en drank krijgen naar eigen keuze het was gezellig en we genoten van alles.

Na de inwendige mens te hebben versterkt fietsten we huiswaarts, lekker in de zon. Nog even gestopt bij Intratuin voor koffie of een frisdrankje, waarna we verder fietsten richting Stompwijk, bij het witte bruggetje op Stompwijks gebied een laatste stop voor een dankwoord van de voorzitter, de aanwezigen en de organisatoren van deze fietsroute (Piet en Liesbeth Beekman) werden bedankt voor uitstippelen van deze mooie fietsroute. Eén van de leden dankte traditioneel het bestuur en de aanwezigen voor de gezelligheid wenste ieder een tot ziens.

Jan van den Bos

Donateurs bezoek

Het bestuur van KBO Stompwijk komt weer bij de donateurs langs voor het ophalen van een bijdrage ter ondersteuning van activiteiten voor senioren in het dorp. Wij willen een organisatie blijven zonder winst oogmerk en voor iedereen toegankelijk met deelname aan onze activiteiten d.m.v. een lage lidmaatschapscontributie.

Mede gezien het overheidsbeleid t.a.v. het subsidiebeleid in de toekomst doen wij graag een beroep op onze trouwe donateurs om deze doelstelling in stand te houden. Het bestuur stelt het bijzonder op prijs om elk jaar weer een beroep op u te mogen doen, het stelt ons in staat veel activiteiten te ontplooien en geen slapende vereniging te worden.

Het bestuurslid kan zich legitimeren, twijfelt u, vraag daar dan om.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Namens het bestuur van KBO Stompwijk Antoon van Santen