Nieuws van Stichting Amigos

Stichting Amigos heeft afgelopen week afscheid genomen van Theo Duyvestijn als voorzitter. Vanaf de oprichting in 2003 heeft Theo veel betekend voor Stichting Amigos. Zijn betrokkenheid en inzet waren enorm. Een van de hoogtepunten was zijn bezoek bij Linda de Jong in Bolivia in 2008. Met eigen ogen zag hij o.a. het reilen en zeilen van het  Educatief Centrum Ñanta, welke Stichting Amigos structureel ondersteunt. Met toepasselijke cadeaus en een mooie bos bloemen ging hij huiswaarts. Maar ……Theo heeft beloofd, dat hij altijd voor hand- en spandiensten inzetbaar is ofwel:…. hij blijft Stichting Amigos vanaf de zijlijn ondersteunen. Tevens kunnen wij u mededelen, dat wij Adrie Kerkvliet bereid hebben gevonden om het voorzitterschap over te nemen. Uiteraard kende hij Stichting Amigos al en via de Dorpsketting las hij al eens informatie over ons. Wij wensen Adrie veel succes met deze nieuwe uitdaging en gaan ervan uit, dat hij met zijn kennis, visie en betrokkenheid veel kan gaan betekenen voor Stichting Amigos.

Inmiddels staat de nieuwste Stichting Amigos Nieuwsbrief nummer 15 van april 2011 op de website vermeld;

www.stichtingamigos.nl

Belangrijke data: zaterdag 22 oktober Stichting Amigos kaartavond in de kantine van Stompwijk ’92!

Chau, Lia de Jong-Zwetsoot