Stompwijk ’92

Stompwijk ‘92            Afdeling voetbal

2e Pinksterdag

Stompwijk 2 –  Meerburg 2          Aanvang: 11.00 uur.

De winnaar gaat naar de reserve 2e klasse.

De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van SLZ.

Ria Kieft 25 jaar scheidsrechter

P1010240 bewerkt Ria is al 25 jaar scheidsrechter en fluit zowel voor de vereniging als voor de bondswedstrijden. Wij van Stompwijk’92 zijn blij dat ze dit voor ons wilde doen. Ook regelt zij al vele jaren het schoolhandbal toernooi in Zoeterwoude, waar natuurlijk ook de Maerten v.d. Veldeschool uit Stompwijk aanwezig is. Ria werd daarom in de rust van de wedstrijd van DS 2 ( Stompwijk’92) dan ook gehuldigd.

Ria  kreeg uit handen van de voorzitter van het Nederlands Handbal Verbond de zilveren fluit uitgereikt. Van Stompwijk ’92 kreeg ze ook nog een mooie bos bloemen uitgereikt.

P1010250 bewerktKampioenswedstrijd Stompwijk’92 2 tegen EDH/Torius

Zondag 5 juni moest Stompwijk aantreden tegen EDH/Torius op sportpark de Meerhorst in Stompwijk. De dames van Stompwijk stonden 2 punten voor en een gelijk spel was voldoende voor het kampioensschap. In het begin lukte het niet zo best en kwamen de Stompwijkse dames al snel achter. Maar door goed samenspel was de ruststand 11-8 voor Stompwijk. Na de rust begonnen de dames erg goed en dat resulteerde al gelijk weer in een doelpunt. EDH kwam eigenlijk toen niet meer aan bod en de dames van Stompwijk konden niet meer stoppen. De eindstand was dan ook 25-12 voor Stompwijk’92. Het werd gevierd in de kantine met champagne en taart.

Dames gefeliciteerd.

Survivalweekend 10 en 11 juni

Let op nog 1 week en dan is het zover.

Via deze weg willen wij alle deelnemende kinderen en losse en vaste leiders erop wijzen dat het survivalkamp op vrijdag om 18.00 uur begint. We zullen zo vroeg mogelijk van start gaan met een spectaculair onderdeel op het sportcomplex. Op zaterdag zullen we het kamp met een soort zeskamp afsluiten op het terrein en zal ook de bekende tokkelbaan weer in het programma staan. Het kamp zal om ong. 15.00 uur afgelopen zijn. De wat jongere teams zijn dan eerder klaar dan de wat ouderen. De inschrijving is inmiddels gesloten en er kan dus niet meer ingeschreven worden, dit i.v.m. eten en groepen die ingepland moeten worden.

Wat moet je zoal meenemen?

Kijk als ouder ook even wat het weer doet in de twee dagen voor eventueel zonnebrand of in het minderen geval regenkleding en extra droge kleding.

– luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek

– rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)

– voldoende en extra oude kleding en oude schoenen ivm waterspelen

– lange broek en een trui (verplicht en oud) Windjack.

– Bij slecht weer regenkleding

– badkleding

– handdoeken, tandenborstel, zeep e.d. toilettas

– sportkleding

– bestek

Wij wensen iedereen een prettig en mooi survival kamp toe en zien jullie verschijnen op vrijdag.

 Survivalweekend 10 en 11 juni

Let op nog 1 week en dan is het zover.

Via deze weg willen wij alle deelnemende kinderen en losse en vaste leiders erop wijzen dat het survivalkamp op vrijdag om 18.00 uur begint. We zullen zo vroeg mogelijk van start gaan met een spectaculair onderdeel op het sportcomplex. Op zaterdag zullen we het kamp met een soort zeskamp afsluiten op het terrein en zal ook de bekende tokkelbaan weer in het programma staan. Het kamp zal om ong. 15.00 uur afgelopen zijn. De wat jongere teams zijn dan eerder klaar dan de wat ouderen. De inschrijving is inmiddels gesloten en er kan dus niet meer ingeschreven worden, dit i.v.m. eten en groepen die ingepland moeten worden.

Wat moet je zoal meenemen?

Kijk als ouder ook even wat het weer doet in de twee dagen voor eventueel zonnebrand of in het minderen geval regenkleding en extra droge kleding.

– luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek

– rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)

– voldoende en extra oude kleding en oude schoenen ivm waterspelen

– lange broek en een trui (verplicht en oud) Windjack.

– Bij slecht weer regenkleding

– badkleding

– handdoeken, tandenborstel, zeep e.d. toilettas

– sportkleding

– bestek

 

Wij wensen iedereen een prettig en mooi survival kamp toe en zien jullie verschijnen op vrijdag.