Stompwijk Summerland, het programma

Nog maar een kleine maand en het vijf jarig jubileum van Stompwijk Summerland zal groots gevierd worden. Het volledige programma is nu bekend en de laatste hand wordt gelegd aan dit gezellige dorpsfeest, dat ieder jaar weer menig Stompwijker doet verrassen. Met name de vrijdagavond was ieder jaar een verrassing. Dit jaar zal niet alleen de vrijdagavond exclusief en vernieuwend zijn, maar het gehele weekend!

Inmiddels is een video beschikbaar op het internet waarin het gehele programma van Stompwijk Summerland duidelijk wordt. Bekijk deze video op www.stompwijksummerland.nl en waan je voor 5 minuten alvast op Stompwijk Summerland!

Kaarten

Voor zaterdagavond 2 juli zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten 13,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij:

Café de Gouden Leeuw (Stompwijk)

Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude)

Bardancing Beatz (Stompwijk).

De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. De artiesten deze middag/avond zijn Klavan Gadjé, Dj Ralvero, D-sign Live en 1+1+1=3. Voor meer informatie over de programmering en/of andere zaken omtrent Stompwijk Summerland kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl