Avondfietsvierdaagse

Avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”

Niet vergeten!

Vanaf vanavond 14 t/m vrijdag 17 juni is weer de jaarlijkse avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”. We hebben 4 mooie routes van ongeveer 25km over diverse verrassende wegen in het gebied rond Stompwijk. De tochten zijn in de vorm van een klavertje vier uitgezet en u gaat dus iedere dag in een andere richting. Natuurlijk kunt u ook voor één of meerdere losse avonden inschrijven. Tevens kunt u meedoen met een prijsvraag waarmee enkele leuke prijzen te winnen zijn.

Start en finish zijn in de kantine van sportpark “De Meerhorst”. De starttijd is tussen 18.30u en 19.30u uur. We hebben er weer echt zin in en er wordt voor vanavond goed weer voorspeld, dus hopen we weer veel deelnemers te kunnen begroeten.

Trommel dus je vrienden of familie op en kom lekker een paar avonden fietsen.

Toerclub Stompwijk