Bardancing Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we weer 2 keertjes geopend. We hadden op de vrijdag als thema Ladies Night. Hierbij werden de vrouwen een beetje voorgetrokken. Ze hadden korting op ons assortiment en de DJ’s draaiden de nummers die ze wilden horen. De deuren werden om 21:00 opengezet zelfs door het slechte weer stonden ze te wachten om droog binnen hun weekend te vieren. Steeds meer mensen druppelden langzaam binnen tot de tent weer aardig vol stond. Na een paar uur gezellig te hebben gedanst moest iedereen weer langzaam richting huis gaan, want er komt altijd een einde aan elk feest.


Aankomend weekend

Dit weekend zullen we helaas alleen maar op de zondag open zijn. Op deze dag kun je dan weer vanouds je weekend afsluiten met een drankje bij de hand. De deuren zullen rond een uurtje of 18:00 open gaan en sluiten rond een uurtje of 23:00.


Schuimparty

Jaa het laatste feest van dit seizoen is al in zicht namelijk schuimparty. Dit feest zal plaatsvinden volgende week vrijdag 24 Juni 2011. Voor dit feest heb je een kaartje nodig die aan de bar bij ons verkrijgbaar zijn. Let wel op aan de deur zijn ze €7,50 en bij ons aan de bar € 5,-. Wees er snel bij want op=op.


Summerland

Ook zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor de zaterdagavond van Stompwijk Summerland. Dit feest kan je dit jaar gewoon niet missen omdat het al weer 5 jaar bestaat. Voor de complete line-up bezoek dan de site: www.stompwijksummerland.nl. Kaarten zijn beschikbaar bij ons aan de bar, Café Ruud en José en De Meester in Zoeterwoude

Nog een fijne school/werkweek tegemoet en tot de volgende keer.

Groetjes, het bestuur.