Groep 8: 100% geslaagd voor Engels examen

193Op donderdag 14 april hebben de leerlingen van  groep 8 voor het eerst deelgenomen aan het internationaal erkende ‘Anglia’ examen.  Er werd op drie verschillende niveau’s (Primary, Preliminary en Elementary) meegedaan aan het examen dat vervolgens naar Chichester College in Engeland werd gestuurd om nagekeken te worden. Vorige week kregen zij het fantastische nieuws te horen dat iedereen was geslaagd en dat is een vermelding in de Dorpsketting zeker waard. Dus van harte gefeliciteerd voor: Melanie van den Akker, Kevin van Bemmelen, Sjoerd van Bemmelen, Maira Bocxe, Kenrick Bol, Nathalie van den Bos, Kees van Dijk, Cindy van Dorp, Stan van der Helm, Pitt Khotchada, Yoëlle Knijnenburg, Amber Lelieveld, Ilse Luiten, Dennis Luk, Kees Overdevest, Mylène Peters, Sascha van Rijn, Coen Rotteveel, Femke van Santen, Kaj van Santen, Luca van Santen, Nadine Turk en Rianne van Veen.

Meester Richard en juf Anja