Inschrijven nieuwe schaatsseizoen

IJSCLUB ‘NUT EN VERMAAK’

Inschrijven nieuwe schaatsseizoen

Hoewel de zomer deze week pas echt officieel begint, vragen we u nu al zich aan te melden voor het nieuwe schaatsseizoen. Dit lijkt ruim van te voren, maar met de naderende zomervakantie is deze termijn hard nodig om alles op tijd op orde te hebben.

Iedereen die het afgelopen seizoen een trainingsabonnement (Zoetermeer, Uithof) had, heeft al een nieuw inschrijfformulier ontvangen. U hoeft dus geen gebruik te maken van het inschrijfformulier dat u in de Dorpsketting/website (www.ijsclubstompwijk.nl) aantreft. Lever het formulier ook weer in als u het komend seizoen geen abonnement meer aanvraagt!

Wilt u of uw zoon/dochter komend seizoen voor het eerst gaan schaatsen of had u het afgelopen seizoen geen trainingsabonnement, dan kunt u zich aanmelden door het inschrijfformulier dat u hier of op de website aantreft in te vullen en in te leveren.

De jeugdschaatslessen (t/m 14 jaar) vinden plaats op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de Silverdome te Zoetermeer. Het is mogelijk om vanaf 6 jaar onze lessen te gaan volgen (peildatum 1 juli). Kinderen die per 1 juli a.s. nog geen 6 jaar zijn kunnen derhalve niet deelnemen aan de schaatslessen.

Ben je ouder dan 14 jaar en wil je leren schaatsen dan zijn er evt. mogelijkheden op de Uithof. Neem hierover contact met ons op.

Senioren kunnen zich aansluiten bij onze trainingsgroep op maandagavond of woensdagavond. Voor deelname aan de maandagtraining dient u wel enige schaatservaring/schaatstechniek te hebben.

Het inschrijfformulier, voorzien van een recente pasfoto dient uiterlijk 17 juli a.s. ingeleverd te zijn bij Tom de Haas, Gonzagaruimte 45, 2728 NW Zoetermeer.

U kunt het formulier ook mailen naar tomdehaas@ziggo.nl.

 

Tom de Haas