Summerland

Zaterdagavond Stompwijk Summerland start met FOUTE UUR!

Het komt zo dichtbij, nog anderhalve week en dan gaan we er een ontzettend gaaf feest van maken tijdens Stompwijk Summerland! Afgelopen zaterdag zijn de programmaboekjes in de brievenbus gedaan van de inwoners uit Stompwijk. De nieuwste nieuwtjes, het barrooster, het programma en natuurlijk de sponsors van Stompwijk Summerland, alle informatie die nodig is om niets te missen van dit o zo gezellige festival staat erin. Voor de mensen buiten Stompwijk is het programmaboekje ook gepubliceerd op de website: www.stompwijksummerland.nl. 

Het FOUTE UUR

Het 5-jarig jubileum van Stompwijk Summerland gaat op zaterdagavond 2 juli van start met een gigantisch FOUT uurtje. Met dit uurtje willen we de Fly Us STARBEATZ openen. Onder leiding van de BeAtzHakKers zal dit uur een weerga worden van de foutste figuranten, foutste muziek, een foute stoelendans en meer. Beleef Stompwijk Summerland undercover en ruil oude kleding voor foute outfits. Wat is nu eigenlijk echt goed fout? Ontdek het op zaterdag 2 juli van 20:30 uur tot 21:30 uur in de Fly Us STARBEATZ!

De nieuwe indeling

Gezien het 5-jarig bestaan van Stompwijk Summerland vonden wij het weer tijd om te vernieuwen. Een geheel nieuwe terreinindeling en een open lucht discotheek is het gevolg. Hieronder is de nieuwe indeling van het festivalterrein te zien. Ga jij los op de muziek van Billy the Klit of Ralvero in de Fly Us STARBEATZ? Of pak je een lekker drankje in de Brinkgroep tent en geniet je van bands als Band zonder Banaan, Jewelste, Klavan Gadjé, D-sign Live en 1+1+1=3? Alles is mogelijk in het eerste weekend van juli tijdens Stompwijk Summerland. Lekkere trek? Ga dan naar de Smullerland eetkraam op het AVS plein!

Kaarten

Voor zaterdagavond 2 juli zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten 13,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij Café de Gouden Leeuw (Stompwijk), Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude) en Bardancing Beatz (Stompwijk). De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. De artiesten deze middag/avond zijn Klavan Gadjé, Dj Ralvero, D-sign Live en 1+1+1=3.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl www.stompwijksummerland.nl