Stompwijkse kunstenaars exposeren in Voorburg’s atelier van Wies van Etten

 In het voorjaar hebben alle 10 de cursisten van de Stompwijkse schilderclub uit het Dorpshuis een kwartaal gewerkt aan het schilderen van portretten. Een foto van een kind, kleinkind of echtgenoot dient als voorbeeld. Laagje voor laagje is aangebracht, tot het moment dat de juiste uitstraling bereikt is.

Het resultaat mag er zijn! Het is de moeite waard te komen kijken in het atelier van Wies van Etten, Uhlenbeckstraat 1 in Voorburg op zaterdag 2 juli, waar ook stukken van meerdere cursisten tentoongesteld worden. Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Ook na de zomervakantie gaan we door met schilderen in het Dorpshuis. Op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Misschien is dit ook iets voor U. Iedereen heeft creativiteit in zich en Wies kan dat als geen ander naar boven halen.

 Jetty Noordzij