Maak Stompwijk Summerland mee

Maak Stompwijk Summerland live mee via www.stompwijksummerland.nl

Ben jij verhinderd en kan je aankomend weekend niet bij Stompwijk Summerland aanwezig zijn? Geen probleem! Het gehele weekend is Stompwijk Summerland mee te maken via livestreaming op www.stompwijksummerland.nl. Aanstaande woensdag 29 juni zal een webcam geplaatst worden op het terrein. Vanaf dan zullen de opbouwwerkzaamheden via livestreaming te volgen zijn op de website.

Sense op Summerland

Sense is een landelijk programma, gericht op seksuele gezondheid voor jongeren. Zij voeren campagne om meer aandacht te krijgen voor seks onder jongeren. Zij zullen op Summerland aanwezig zijn om de Stompwijkse jeugd op een leuke manier voor te lichten over seks. Met een hele hoop gratis condooms en de Sense bus staan ze aanstaande zaterdag 2 juli op Stompwijk Summerland.

Sensation Wine

Aanstaande vrijdag zal de exclusieve wijnproeverij plaatsvinden in de Summerland tent. Deze avond is inmiddels volledig uitverkocht. De contact-personen van de verschillende tafels zijn vorige week geïnformeerd via de e-mail. Dus sta jij ook ingeschreven voor deze avond? Informeer dan even bij de contactpersoon van jouw tafel voor de laatste info. Nog steeds vragen? Mail dan naar info@stompwijksummerland.nl.

Kaarten

Voor zaterdagavond 2 juli zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten 13,50 in de voorverkoop en zijn tot woensdag te koop bij Café de Gouden Leeuw (Stompwijk), Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude) en Bardancing Beatz (Stompwijk). Na woensdag zullen de kaarten alleen nog verkrijgbaar zijn op het terrein (parkeerterrein Stompwijk ‘92). De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. De artiesten deze middag/avond zijn Klavan Gadjé, Dj Ralvero, D-sign Live en 1+1+1=3.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl