Summerland Kindermiddag

Summerland Kindermiddag

‘Als ik later groot ben dan…’

Nog maar een weekje en dat is het zover! Om 13.00 uur a.s. zondag gaat de tent open op het Summerlandterrein, want dan begint de Wereld Wonder Kindermiddag.

Het thema dit jaar is: ‘Als ik later groot ben dan…’. Dus alle beroepen die je kunt bedenken, zal je zondag langs zien komen. Misschien ook wel het beroep dat jij wilt gaan doen als je later groot bent, zoals bakker of danseres.

Om 13.00 uur zal de tent openen, dus de muziek staat aan en iedereen kan alvast in de stemming komen. Want om 13.30 uur zal dan ‘De Hitparade’ beginnen. Dit is een show met heel veel muziek, dus je hoeft niet stil te blijven zitten!

Na ‘De Hitparade’ beginnen de spelletjes. Het springkussen zal weer opgeblazen zijn en ook kun je weer geschminkt worden. En dit jaar zal dat nog mooier zijn dan voorheen, want de meiden hebben een cursus gevolgd. Dus begin maar alvast te bedenken hoe jij naar huis wilt gaan, als prinsesje of piraat?

Om 15.30 uur zal de Wereld Wonder Kindermiddag afgelopen zijn. Maar niet getreurd, Summerland zal nog vrolijk verder gaan. We hopen jullie allemaal te zien komende zondag, dan maken we er met zijn allen een GROOT feest van!

Groetjes van de meiden van de Kindermiddag