Paardendagen

Aart v.d. KampZondag 17 juli 2011

Optreden van Aart van de Kamp sr en jr

De Stompwijkse paardendagen naderen met rasse schreden. De afgelopen weken hebben we steeds een ander facet van de kermis belicht. Deze keer willen we u iets vertellen over de show tijdens de ponyrennen.

Op zondag 17 juli is het zover. Dan treden vader en zoon van de Kamp weer voor ons op met hun vierspan. Met het honderdjarig jubileum verrasten zij ons  op zaterdagmiddag met een wervelende show. Vooral de achtervolging te paard staat ons nog helder bij. Een koets met vierspan beroofde onze penningmeester van een koffer met geld, gelukkig vond er daarna een wilde achtervolging plaats en werd de koffer door het tweede vierspan gered. Helaas was er die middag niet veel publiek, daarom hebben we hen nogmaals gevraagd voor ons op te treden.

Vader en zoon van de Kamp vertegenwoordigen de Nederlands top vierspan. Aart van de Kamp junior werd in maart voor de vierde keer op rij de winnaar van de Euregio Cup vierspannen. Aart van de Kamp sr werd tweede.

Wij hopen dat u met zijn allen komt kijken,

Harddraverij Nooit Gedacht

Opgeven ringsteken kermis

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het ringsteken met de kermis. Aarzel niet en geef je z.s.m. op. Het zou leuk zijn als iedereen er weer feestelijk uit ziet.

Het ringsteken is op zaterdagavond 16 juli. Aanvang 19.00 uur.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat we om 19.30 uur kunnen beginnen. Bij slecht weer is het noodnummer 06-51178806.

Graag zou ik het volgende willen weten, als men zich opgeeft.

De naam van de menner: …………………………

De naam van de steker:……………………………

Wat voor een aanspanning: ……………………..

Naam van je paard: …………………………………

Ras paard: …………………………………………..

Tel.nr: ……………………………………………….

Let op vol is vol

Je kan je opgeven bij:

Linda Overdevest

Westeinderweg 10a

Tel. 071-5803732 / 06-23251889

jackenlindaoverdevest@planet.nl