Parochieberichten

Overleden: Jo Verhagen – Hoogendijk in de leeftijd van 87 jaar.

Weekvieringen

Vrijdag    8 juli   20.00 uur bijeenkomst van de kosters en lectoren in de pastorie

Zaterdag 9 juli  19.00 uur woord en communieviering met samenzang   Voorganger Mw. Riet v.d. Ham.

Zondag  10 juli 11.00 uur woord en communieviering met parochiekoor   Voorganger Mw. Riet v.d. Ham.

Misintenties  

Zaterdag 9 juli 19.00 uur  voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Adrianus en Wilhelmina v. Wijk – Ham, Nico v. Boheemen, Truus Hilgersom- Verhart, Jannie Suyten -v. Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten, Jaap Warmerdam, Annie v.d. Burg -v.Veen, Jo Verhagen – Hoogendijk.

Zondag 10 juli 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Toos Mooijman, Gerardus v. Santen, oma v.Santen – Arkestijn, Louis Luiten, Corrie Luiten – Groenewegen, Ans Luiten, Cees v.d. Geest, Nel Janson- v. Cassel, overleden ouders Vreeswijk -v. Leeuwen, Leen en Josien Olsthoorn – Laurens, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot,  Annie v.d. Burg—v.Veen, Will v.d. Brink – Luiten, Jannie Suyten—v. Leeuwen, Aad Luk, Gerard Put, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot, Jo Verhagen – Hoogendijk.

kerkhulpen                       Kosters       Lectoren         Misdienaars

Zaterdag 9 juli  19.00 uur  A.v. S.          Jan v. Rijn         geen

Zondag  10 juli 11.00 uur   A.v.S.          Nel Klijn            vakanties