5e Vlonderpop

5e Vlonderpop!

Tja daar gaan we dan, zou je denken. De organisatoren van Vlonderpop meenden een tijdje terug een beetje ongeduld waar te nemen…. Er gingen tweets voorbij waarin Vlonderpop werd genoemd, een zijdelings betrokkene schreef een blog. Dan moest het niet anders zijn dan dat we Vlonderpop uit de mottenballen moesten halen en starten met … ja waarmee eigenlijk?

Line-up, catering, plek, informeren. Allemaal ingewikkelde en moeilijke zaken, maar we zijn druk bezig om alles weer zo te organiseren dat Vlonderpop, editie 2011, 17 juli weer een ongeëvenaard succes wordt! IJs en weder diendende.

En de trouwe bezoeker weet dat het dit jaar voor de vijfde keer is, een lustrum dus! Betekent dat nu, dat er iets speciaals te gebeuren staat? We wachten het rustig af. Kom in ieder geval zo nu en dan eens terug naar de website www.vlonderpop.nl voor de laatste informatie.

In 2010 werd het toch wel duidelijk dat -gezien het succes- de ruimte ietwat aan de krappe kant was. Niet zo zeer voor de optredende bands op hun drijvende vlonder, maar wel voor het publiek op de brug, voor de voordeuren van de woningen of op straat, dus misschien moet er toch maar uitgeweken worden naar een stekkie ietsjes dichter bij de Hoge Brug, veel verkeer is daar nu toch niet. Voor de precieze plek, volg de pijlen, of de drukte, of het geluid, of bezoek de genoemde website nog eens en dan komt het allemaal goed. 

Ook voor nadere informatie over de line-up, voor de ouderen onder ons, zeg maar de bands die gaan optreden, houdt de website in de gaten! Troost u, we verwachten geen schokkende zaken, maar je weet maar nooit. Of volg de tweets van @stompwijkpuntnl, onze partner in crime. Zie je meteen ook het andere Stomnpwijkse nieuws gepresenteerd en dat in een week dat er van alles te gebeuren staat.

De Vlorganisatie