Een kijkje in de keuken

000 (207) Een kijkje in de keuken van…..

WAUW WAUW WAUW, allereerst alle complimenten, lof en eer (respect met buiging) voor degene die Summerland organiseren. Wij als sponsor van de kindermiddag kunnen niet anders concluderen dan dat het genieten was het eerste weekend van juli!

Daarom een kijkje in de keuken van de sponsoring van de kindermiddag. Al een aantal jaren sponsoren wij de kindermiddag van Summerland. Tegenwoordig de Wereld Wonder kindermiddag. We weten nog goed dat we het eerste jaar met Johan Nieuweland om tafel zaten en er voorzichtig gevraagd werd, wat wij wilden sponsoren. Wisten wij veel, wat hadden ze nodig? Het is begonnen met wat snoep en een bon van de Sligro. Naarmate de jaren vorderde werd dat ietsje meer en tegenwoordig is de kindermiddag vernoemd naar Wereld Wonder met spandoek en al en mogen we ons hoofdsponsor van deze middag noemen!

Ieder jaar hebben wij met heel veel plezier gesponsord, maar dit jaar…… het was helemaal top, het optreden van de meiden heeft al onze verwachtingen overtroffen. Vanuit verschillende hoeken, hoorden we dat er vorig jaar ook een act van de meiden van de organisatie was (sorry toen waren we er niet), maar dit jaar hebben we met volle teugen genoten. De week voorafgaand aan het Summerland weekend hoorden we in de Dotterbloem al menig maal muziek ‘s avonds. We vroegen ons af waar dat vandaan kwam en voornamelijk tot hoe lang het door ging, tja we hebben toch ook nog kleine kinderen…. Maar zondag werd ons het geheel duidelijk. Tuurlijk oefenen, oefenen en oefenen. Het resultaat mocht er zijn. De afwisselingen van de acts en het enthousiasme van de dames, zorgde ervoor dat alle kinderen netjes bleven zitten en geamuseerd keken naar wat het volgende liedje, dansje en uitvoering er zou volgen. Net als alle ouders en andere aanwezigen overigens.

Daarna werd ieder kind vermaakt met spelletjes, cakejes versieren, een springkussen, slush puppies en uiteraard kon het schminken ook niet ontbreken.

De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt, zoals ook vele ouders en aanwezigen, denken we. Wat een leuke middag. Het gehele weekend was hartstikke geslaagd, wat ons betreft. Met de rare gezellige wijnavond op vrijdag, de zaterdag die geheel uitverkocht was en een “voor ieder wat wils” zondag als afsluiting.

Kortom wij zijn trots dat we als sponsor deel mogen uitmaken van dit innovatieve en vooral succesvolle evenement.. Wij zeggen alvast “proost” op volgend jaar (en dan nemen we de maandag vrij).

Lianne den Haan en Ellen van der Geest

Twitter:@geboortezorgnl