Onverwacht bezoek in De Stal

Onverwacht bezoek in De Stal

Ja, u leest het goed:

Afgelopen donderdagavond is er in De Stal een prachtige grijze roodstaart– papegaai binnen komen lopen. Ja, wat doe je dan, in eerste instantie ben je een beetje huiverig, maar al gauw bleek, dat het om een heel lief tam beestje ging. Er werd een poezenmand opgezocht en wel een die goed dicht kon. Het beestje werd daar ingestopt, wat plakband erom heen, want dan zat hij veilig.

Maarrrrr….. Meneer Papegaai wilde eruit en begon aan het plakband te knabbelen. Wat nu? Rekverband opgezocht ( ja DE STAL heeft echt alles) dat erom heen gedraaid en toen ging het goed.

Maar wat nu, wat moest er met het beestje gebeuren?

Martien, een vogelliefhebber werd gebeld om raad. Hij is naar DE STAL gereden en heeft uiteindelijk de poezenmand  met papegaai meegenomen.

Thuisgekomen wat andere vogelliefhebbers gebeld en om advies gevraagd. Meneer Papegaai kreeg een heel diner voorgeschoteld, vogelzaad, appeltje, pinda’s en een bakje water want hij was erg dorstig. Toen maar eens even op het internet kijken, waar hij de papegaai het beste naar toe kon brengen.

Martien wilde net de vogelopvang gaan bellen, toen Annie ons belde, zij was die avond ook in DE STAL en had ook van Martien vernomen dat het om een kostbare papegaai ging.

Zij zat wat op Marktplaats te kijken, en wat zag zij tot haar grote verbazing staan?

VERMIST IN STOMPWIJK, GRIJZE ROODSTAART PAPEGAAI, LUISTERT NAAR DE NAAM JACCO, IS ERG LIEF EN PRAAT VEEL, WIJ MISSEN HEM HEEL ERG!!!.

Er stond een telefoonnummer bij, dus dat gebeld. En dat was zo mooi, die mevrouw was zo blij en binnen 5 minuten stond ze bij ons op het erf. Zij was echt heel gelukkig dat Jacco weer terecht was.

Zo ziet u maar, alles, maar dan ook alles wat in DE STAL terecht komt krijgt weer een goed plekje!!!!

De Medewerkers van DE STAL