parochieberichten

Weekvieringen

Zaterdag  6    aug. 19.00 uur           geen viering.

Zondag    7    aug. 11.00 uur           Eucharistieviering met parochiekoor  Voorganger pastoor J.v.d. Bie     

Misintenties  

Zondag  7 augustus 11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Jan Koevoet, Nico v. Boheemen, Piet v.d. Arend, Jan v.d. Krogt, Kees v.Dijk, Adrianus en Wilhelmina—v.Wijk – Ham, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Annie v.d. Burg -v.Veen, Jannie Suyten- v.Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Geus, Toos v.d.Voort– In ‘t Veen, Riet Knijnenburg– van Vliet, Fam. Knijnenburg-v.d.Lubbe en fam. Van Viet– van Wissen.

Kerkhulpen                                   Kosters                        Lectoren                         Misdienaars

Zaterdag  6 aug. 19.00 uur            John O.                      geen                                geen

Zondag    7 aug. 11.00 uur            John O.                       Jan H.                             geen