rabo sponsorfietstocht

 Zondag 25 september 2011

Op zondag 25 september 2011 kunnen verenigingen en stichtingen op een gezellige en sportieve manier hun clubkas spekken door mee te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. In onze omgeving zijn veel verenigingen en stichtingen actief, die wij helaas niet allemaal individueel kunnen ondersteunen met sponsoring of het Rabobank Rijnstreek Fonds. Met de Sponsorfietstocht wil Rabobank Rijnstreek haar lokale betrokkenheid tonen en de verenigingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug geven. Want ook verenigingen en stichtingen hebben een gezonde financiële basis nodig.

Meedoen?

De vereniging of stichting moet gevestigd zijn in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude Dorp of Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Stompwijk, Zoeterwoude Dorp of Rijndijk of Zwammerdam. Uw vereniging bepaalt zelf voor welk ‘goed doel’ zij fietst. Dit kan de vereniging zelf zijn, maar ook een ander maatschappelijk doel in één van bovengenoemde woonplaatsen.

Het idee van de Sponsorfietstocht

Rabobank Rijnstreek helpt de lokale gemeenschap graag vooruit. Dat komt omdat de Rabobank een coöperatie is. Diep geworteld in de lokale samenleving. We brengen mensen bij elkaar en stimuleren samenwerking op plaatselijk niveau. En we dragen de lokale verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Vanuit deze betrokkenheid is de Rabobank Sponsorfietstocht ontstaan. Want samen kom je verder dan alleen. Dat is het idee.

De sponsorbijdrage

Ook in 2011 ontvangen verenigingen en stichtingen een bijdrage per gereden afstand. Zo kunnen alle verenigingen en stichtingen een hoog sponsorbedrag bij elkaar fietsen. Het maximumbedrag per vereniging of stichting is € 500,-. De te fietsen afstanden zijn 20 kilometer, 40 kilometer en 60 kilometer. De sponsorbijdrage bedraagt per gereden afstand respectievelijk € 4,- € 8,- en € 14,-.

Extra Bonusprijs t.w.v. 500,-

Bovenop het sponsorbedrag is er nog een extra prijs te winnen. De vereniging of stichting die op de meest originele wijze haar leden, familie en vrienden weet te enthousiasmeren voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 25 september 2011 wint een extra sponsorbedrag van € 500,-. Deze bonusprijs komt dus bovenop het bij elkaar gefietste sponsorbedrag. Om mee te dingen naar deze bonusprijs dient u een kopie van uw wervingsactie te sturen naar communicatie@rijnstreek.rabobank.nl. Denk daarbij aan een filmpje op YouTube, een poster in het clubhuis, de digitale nieuwsbrief van de vereniging of aan een Twitteractie.

Inschrijven

Aanmelden kan tot 22 augustus 2011. Op onze website kunt u ook de voorwaarden nalezen.

Optreden langs de route?

Verenigingen die langs de route een optreden willen verzorgen kunnen dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar communicatie@ rijnstreek. rabobank.nl

Twitter ook met #RSF11

Rabobank Rijnstreek is ook te volgen op Twitter via @RaboRijnstreek. Voor de Rabobank Sponsorfietstocht gebruiken wij #RSF11. Volg onze twitter-account en twitter mee!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0172) 48 56 90 of via e-mail communicatie@rijnstreek.

rabobank.nl.

.