Dorpshuis diversen

Aanmelding computercursussen Dorpshuis van start!

Voor degenen die nog niet aan het computeren zijn is er een nieuwe kans! In het Dorpshuis blijven we computercursussen geven voor beginners en een vervolgcursus.

Speciaal de oudere jongeren willen we nu uitnodigen zich aan te melden. Voor hen die tot nu toe met een grote boog om de computer heenlopen en zich er met een grapje van af maken is nu de mogelijkheid. We gaan de inwoners van Stompwijk van 40+ de eerste beginselen van de computer bij te brengen.

Gewoon doen!  We starten als er voldoende aanmeldingen zijn.

Tijdens het open Dorpshuis 24 september bent u welkom voor informatie en aanmelding.

Jetty Noordzij tel. 0715802634

Popkoor: The Rocking Angels van start!

Het is zover. De repetities van de meiden van het popkoor: The Rocking Angels gaan beginnen. De aankomende talenten zijn enthousiast en hebben er zin in. Onder leiding van Carmen Olijhoek wordt geoefend. Het streven is om er tijdens de repetities een feestje van te maken. De laatste zondag van de maand wordt niet geoefend. Verder iedere zondagmorgen van 11.00-12.30 uur. Er wordt veel geoefend, thuis en op de repetities. Dat is ook hard nodig want op 24 september is er al een eerste presentatie tijdens de open dag van het Dorpshuis. Dat maakt het extra spannend en motiveert om hun uiterste best te doen. Als je nou denkt, daar wil ik ook aan meedoen kan dat nog. Studeer thuis een liedje in wat je leuk vindt en meldt je aan bij Carmen. Er kunnen nog jongeren bij.

De start van het popkoor wordt mede mogelijk gemaakt door:

 – Fonds 1818

 – Het Dorpshuis

 – Eigen initiatief van Carmen Olijhoek

Voor informatie en aanmelding: Carmen Olijhoek tel. 0640241754

Het Dorpshuis wenst Carmen en de meiden van The Rocking Angels veel succes. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan naar de open dag van het Dorpshuis! Tijdens de open dag kunnen een paar kids mee doen om te ervaren hoe leuk dansen en zingen tegelijk is. We geven tijdens de open dag een korte workshop voor alle geïnteresseerden!

Wordt ook lid van: www.the-rocking-angels.hyves.nl

                                                   Het Dorpshuis