parochieberichten

Overleden: Cok Hilgersom in de leeftijd van 71 jaar

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie

Donderdag  25 aug.              20.00 uur      bijeenkomst van de pastoraatgroep

Zaterdag    27 aug.               19.00 uur      afscheidviering Marianne Hoogervorst  in Christus Dienaarkerk te Zoeterwoude.

Zondag      28 aug.                11.00 uur      woord en communieviering met samenzang.  Voorganger Mw. Marianne Turk

Misintenties  

Zondag  21 augustus 11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Jan Kerkvliet, Ton en Carla .v.d. Bosch, Cors v.d. Bosch, Jeanne v.d. Bosch-  .v. Haaster, Toos  v. Boheemen -warmenhoven, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, J annie Suyten—v.Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Jaap Warmerdam, Femia Janson-Sloot, Henk Luiten,  Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Geus.

kerkhulpen                                                     Kosters       Lectoren                           Misdienaars

Zaterdag 13 aug.                    19.00 uur         John O.         geen                                 geen

Zondag   14 aug.                     11.00 uur         John O.         Cees Bergen                   Ramon Luk en  Annika v. Santen

Herinnering Vormselvoorbereiding

Vorige kon u lezen dat de voorbereiding voor het vormsel bijna weer van start gaan. Willen de kinderen die zich voor willen bereiden op het vormsel dat a.u.b. deze week nog laten weten. We willen namelijk in september starten en anders lukt dat niet. Aangeven dat je mee wil doen met de voorbereiding kan door een briefje met naam, adres en telefoonnummer en e-mailadres in te leveren bij de pastorie of bij ondergetekende. Een uitgebreid aanmeldingformulier en de data volgt dan zo snel mogelijk.

Marianne Turk, Dr. van Noortstraat 106 Marianne.turk@casema. nl  Tel. 5809367

Het EMS Koor gaat weer van start!!

De vakantieperiode is voor de meesten van ons weer voorbij. En dat betekent dat we vol enthousiasme weer gaan starten met het nieuwe seizoen om tijdens de eigentijdse vieringen de muzikale noot te verzorgen. We gaan weer beginnen op maandagavond 29 augustus aanstaande om 20.30 uur en natuurlijk drinken we gezamenlijk vooraf koffie om 20.00 uur.

Wij hopen dat wij maandagavond nieuwe leden mogen begroeten en John… we rekenen ook op jou!!

Het bestuur EMS Koor