Ook Blesruitermenners naar het N.K.

IMG_2942Ook Blesruitermenners naar het N.K.

Twee weken geleden presteerden de deelneemsters aan de regiokampioenschappen voor ruiters goed met als gevolg dat Deveny van der Kraan de Blesruiters zal vertegenwoordigen op het N.K. in Ermelo.

Afgelopen zaterdag was het aan de Menners om op de Districtkampioenschappen in Maasdijk te proberen zich te plaatsen voor het N.K.

Sonja de Jong,Sabine Beumer en Linda Borst vertegenwoordigden de Blesruitermenners en met succes.

Hoewel het aantal afgevaardigden vanuit de districtkampioenschappen naar het N.K. groter is dan bij de ruiters zijn de prestaties er zeker niet minder om. In de L dressuur voor Pony’s haalde Linda een nette 5e plaats met een score van ruim 60%(winstpunt) en dus goed voor afvaardiging.

Bij de vaardigheid reed Sonja met haar pony’s Benno en Sarina een uitstekende proef en werd reservekampioen. In dezelfde klasse werd Sabine keurig 4e en zullen allebei dus op 17 september op het N.K. in Ermelo te bewonderen zijn.(De bij gaande foto van Sonja is gemaakt op een andere wedstrijd)

Alle Blesruiters wensen ze veel succes.

Ab Spaan

De Blesruiters … altijd en overal actief

Bij deze willen wij laten weten dat de minicross dit jaar op 18 september gaat plaatsvinden!

De inschrijvingen zijn al enige tijd geleden van start gegaan, maar via deze weg willen wij toch iedereen er nog even aan herinneren dat de inschrijvingen al begonnen zijn en dat deze tot 3 september doorgegeven kunnen worden!

Het vraagprogramma voor de oefencross is te vinden op www.startlijsten.nl of op www.blesruiters.nl

Met vriendelijke groeten,

Namens Paardensportvereniging De Blesruiters, Sabine en Lisanne