CDA vraagt om aanpak verzakking Stompijkseweg

Stwverzakking1CDA vraagt om aanpak verzakking van de Stompwijkseweg

In de commissievergadering van Openbaar Gebied op 23 augustus jongstleden heeft het CDA gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen, samen met de VVD en PvdA, aan de wethouder gevraagd om meer informatie te geven over de aanpak van de verzakking van de Stompwijkseweg. Er is toegezegd dat dit onderwerp in de eerstkomende commissievergadering Openbaar Gebied van 4 oktober zal worden besproken. Voor het CDA is het belangrijk om hier haast mee te maken, zodat dit probleem wordt opgelost.

Foto bijschrift:

Yvonne van Boheemen in gesprek met een buurtbewoonster op de plek van de verzakking aan de Stompwijkseweg

 

Yvonne van Boheemen, CDA gemeenteraadslid , Leidschendam-Voorburg

AM.van.boheemen@leidschendam-voorburg.nl