dorpshuis presenteert open dag

Dorpshuis presenteert buren- en open dag op 24 september van 11.00 – ……

De vakantie zit er op en we zijn weer toe aan een nieuw seizoen. Op 24 september a.s. houdt het Dorpshuis een open dag van 11.00 tot….. uur mogelijk iets later. U kunt op die dag genieten van optredens, presentaties, en workshops waar jong en oud aan mee kunnen doen. Ook wordt u van harte uitgenodigd met ons mee te denken over nog te organiseren activiteiten. (Yoga, wijncursus, eetclub?)

Ons programma start om 11.00 uur

Optreden jeugdfanfare Juliana  –  Kinderbingo    Lenie Zuidgeest  –  Theaterworkshop    Anja Groenewegen  –  Zumba                     Laura Oliehoek  –  Theaterworkshop    Anja Groenewegen  –  Popkoor    Carmen Olyhoek  –  Jazzballet      Maria van Santen

Gedurende de hele dag kunt u meedoen aan de verrassingsworkshop van  Hobby Cirkel door Elly de Waal.  Jan v.d. Sman laat pentekeningen zien en ook is er een kleine tentoonstelling van de schilderclub. We maken er met elkaar een leuke, inspirerende dag van. Heeft u een leuke hobby of een interessante verzameling om te laten zien neem dan even contact op met:

Kees van Boheemen. Tel. 070-3277319 en volgende keer meer….

Inloopochtend in het Dorpshuis van start

We hebben er weer zin in! Vrijdag om 9.30 staat de koffie weer klaar en wat zo leuk is er komen steeds meer mensen, die het gezellig vinden om elkaar te ontmoeten. We zien de bridgers en klaverjassers weer. Dit keer 2 tafels, de rummicup spelers en de mensen die scrabbelen. Maar u kunt er gerust nog bij.  Heeft u een spel, dat u graag speelt neem het gerust  mee voor de afwisseling. U kunt zo binnenlopen u hoeft niet af te spreken met ons het is een open inloop. Wij zijn er. Komt u ook?