Spetterende opening nieuwe seizoen VrouwActief

Dinsdagavond 13 september is het weer zover, onze eerste clubavond. Ja, dames maak de borst maar nat want Laura Oliehoek komt ons deze avond Zumba les geven. We gaan alle spieren losmaken, en lekker dansen op vrolijke muziek. Advies: trek luchtige, vrolijke kleding aan en vooral makkelijke schoenen, dan zijn wij ervan overtuigd, dat het weer een gezellige avond gaat worden. Ben je nieuwsgierig, kom kijken en of meedoen het is een open avond!!

VrouwActief is een leuke actieve club, met allemaal gezellige dames. Wij doen van alles wat, en staan open voor allemaal nieuwe dingen! Dus heb je de tweede dinsdagavond van de maand vrij,kom er dan gezellig bij!! De avond begint om 20.00 uur en zorg dat je allemaal op tijd bent. Deze avond kun je ook de contributie voor het nieuwe seizoen betalen bij Ria of anders voor 1 oktober overmaken op girorekening: 4015813.

De contributie bedraagt € 30,00.

Wij hebben er weer zin in en zien jullie graag tegemoet

Bestuur VrouwActief