VIP-middag groot succes

 

VIP– middag een groot succes…

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse VIP-middag van de Club van 100 plaats.

Normaal gesproken staat deze middag op de kalender aan het einde van het sportseizoen, maar wegens omstandigheden was er een verplaatsing naar het begin van het nieuwe seizoen.

Kort gezegd is deze middag één groot succes geweest!! Met een opkomst van een groot aantal leden van de Club van 100, een overwinning van het eerste elftal tegen GOL-sport (daarover meer in het verslag op  www.mijnvoetbalelftal.nl), een ruime hoeveelheid versnaperingen en een uitstekende verzorging door de kantine van Stompwijk`92 kijken wij terug op een zeer geslaagd evenement. Bovendien is door spontane aanmelding het ledenaantal op deze middag wederom gegroeid!!

Veel mensen vragen zich af waarvoor de Club van 100 staat.

Hier volgt een kleine uitleg: De Club van 100 is een instantie welke onafhankelijk actief is naast de omni-vereniging Stompwijk’92. De club werft bijdragen vanuit de leden. Met deze inkomsten worden diverse activiteiten binnen de vereniging betreffend de selectie van de afdeling voetbal en de jeugdteams voetbal, handbal / binnensport,  financieel ondersteund. Leden kunnen aangeven en voorstellen doen waaraan de beschikbare gelden besteed kunnen worden. Het driehoofdig bestuur van de Club neemt daarop de definitieve beslissing voor de uitgaven. Om de toegang tot het lidmaatschap laagdrempelig te houden, bedraagt de jaarlijkse inleg slechts € 50,- (meer mag natuurlijk ook!!) Als lid krijgt u vermelding op het Club van 100 – ledenbord in de kantine, een ledenpas met daarbij enkele kleine voordeeltjes en gratis toegang bij de thuiswedstrijden van Stompwijk`92. Het lidmaatschap is vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Uw jaarlijkse bijdrage volstaat tot deelname.

Onze doelstelling voor dit seizoen is om de Club van 100 uit te breiden naar tenminste 100 leden dus mocht dit verhaal u aanspreken nodigen wij u van harte uit voor uw deelname aan de Club van 100.  Voor meer informatie of aanmelding kunt u zich wenden tot de Club van 100 per e-mail :   club.van100@hotmail.nl  

Wij zien graag uw reactie.

Het bestuur van de Club van 100