Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen vrijdag waren we voor het eerst dit seizoen open. De mensen konden zien wat wij allemaal hebben veranderd in Beatz. Zoals een gloednieuw plafond en alle muren zijn blauw geworden. Nu over de avond zelf! De deuren gingen om 21:00 open en meteen stonden de eerste mensen al te trappelen om naar binnen te mogen. Rond een uurtje of 11 stond de tent al helemaal vol en draaide DJ Alive de plaatjes aan elkaar. De hele tent ging op en neer. De fotograaf heeft zijn talenten niet verloren en heeft weer aardig wat foto’s weten te maken. Deze foto’s kun je terug vinden op www.beat-z.nl! Op de site kun je ook altijd onze agenda bekijken.

Aankomend weekend

Dit weekend zullen we alleen op de zondag open zijn. Dus verveel je je altijd op je zondagavond? Kom dan gerust langs om gezellig je weekend af te sluiten met een drankje en de nieuwste muziek.

Beatzmasters

Vrijdag 30 september geven wij een feest namelijk Beatzmasters. Iedereen zit nog lekker in de zomer stemming (alleen het weer zat niet mee) en dat willen we natuurlijk goed afsluiten. Deze avond zit vol verrassingen en sensatie. Deuren zullen om 21:00 stipt geopend zijn en de entree is GRATIS!!!

Proud to be Fout

Het eerste feest komt er weer aan namelijk Proud to be fout. Om bij dit feest aanwezig te zijn zul je wel helaas een kaartje moeten hebben. Deze zijn aan de bar bij ons te halen als we geopend zijn! Kaarten zijn maar € 5,- per stuk en indien voorradig € 7,50. Voor verdere informatie houd de Dorpsketting in de gaten of surf naar onze site: www.beat-z.nl

Nog een fijne school/werkweek en tot de volgende keer.

Groeten, het bestuur