Werelddierendag

4 oktober is het Werelddierendag en groep 8 gaat dan iets doen.

We gaan foto’s maken van u en uw dier. Als u geen dier heeft dan zorgen wij dat hier een dier klaar staat om mee op de foto te gaan. De opbrengst gaat naar de egelopvang in Zoetermeer.

Het is 27 september onder schooltijd in de gymzaal van school. De grote dieren doen we buiten. Wij zorgen dat er eten en drinken is . Ook zorgen we voor eten en drinken voor de dieren. Het kost € 3,00 als je zelf je eigen dier mee neemt € 3,50 als je geen dier hebt. De foto’s worden meteen afgedrukt.

Verder willen we uw dierenhok of stal schoonmaken.

Bijvoorbeeld: konijnenhokken, kippenhokken, vissenkommen, hondenhokken, paardenstallen, schapenhokken, reptielenhokken en het maakt niet uit welke hok van welk dier. Zolang het maar te fietsen valt. Een klein hok kost € 1,50, een normaal hok kost € 3,00 en een groot hok kost € 5,00. Inschrijven kan bij de kinderen van groep 8 vanaf donderdag 22 tot vrijdag 30 september.

De intekenlijst ligt op school in de koffiekamer, bellen kan natuurlijk ook: 071-5801667. Voor vragen naar groep 8. De hokken/stallen worden schoongemaakt van dinsdag 27 september tot maandag 3 oktober. Het geld gaat ook in het potje voor de egelopvang in Zoetermeer.

Tot dan, groetjes groep 8