Klaverjassen Dorpshuis

Klaverjassen voor beginners/ opfriscursus voor herintreders

Evenals het vorig seizoen gaan we, vanaf 7 oktober, weer beginnen met het klaverjassen. We kaarten elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Dorpshuis. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De entree is € 2,00 dus daar hoef je het niet voor te laten. Nog nooit geklaverjast? Dit is uw kans dit leuke spel ook te leren. Wel ooit geklaverjast, maar toch een soort drempelvrees om bij een vereniging binnen te stappen? Ook dan is het leuk om te komen en de weggezakte kennis op te halen. Verder is het gewoon gezellig om met beginners en wat gevorderden te kaarten in je eigen tempo.

U bent allen van harte welkom om een keer te komen kaarten. Er zitten geen verplichtingen aan en er zijn genoeg mensen die het u graag willen leren.  Zijn er nog vragen bel dan 071-5804172.

p.s. Aanstaande vrijdagavond is het koppelkaarten in de kantine bij Stompwijk ’92. Beginners zijn daar van harte uitgenodigd om mee te kaarten. Er wordt speciaal rekening gehouden met de beginners en wat gevorderden die deze avond bij elkaar ingedeeld zullen worden. Wij zijn er ook!

Anneke van Bemmelen en Wilma van Es