KBO Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

KBO nieuwsbrief  september/oktober no. 1

KBO Boottocht

Afgelopen donderdag 15 september hebben 100 personen genoten van de prachtige boottocht met de Olympus van Groene Hart Cruises naar Haarlem.

Wat een weer en wat een prachtige stad en een perfecte bediening, allen die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk dank, tot volgend jaar.

RABO sponsor fietstocht

Zondag 25 september houdt de Rabobank de jaarlijkse sponsorfietsdag voor verenigingen en goede doelen, u kunt fietsen voor 3 afstanden hoe groter de gefietste afstand hoe meer u vereniging krijgt gedoneerd door de Rabobank.

KBO Stompwijk heeft als deelnemer nummer 33

Als u onze club wil ondersteunen, vragen wij u dit nummer op uw deelname formulier te noteren.

U kunt starten vanaf 09.00 uur tot 14.00 uur bij de sporthal de Meerhorst, voor de 20-40-60 km tocht, we rekenen op Stompwijk.

Klaverjassen en Rummicub spelen

Donderdagmiddag 29 september gaan wij weer kaarten en rummicub spelen met KBO Zoeterwoude in het dorpshuis, vanaf 13.30 uur zijn alle leden welkom om de strijd aan binden voor mooie prijsjes, maar zoals altijd geen mes op tafel, we komen voor de gezelligheid en de lol.

Ontmoetingsdag dinsdag 11 oktober

Voor de jaarlijkse ontmoetingsdag dinsdag 11 oktober zijn alle leden weer welkom, we beginnen 10.00 uur met een eucharistieviering in de prachtig gerestaureerde Laurentiuskerk, daarna steken wij over naar het dorpshuis waar we onder het genot van diverse lekkernijen worden verwent.

Na de koffie met en een borrel, krijgen we een heerlijke lunch voorgeschoteld, er vinden de gehele dag leuke onderbrekingen plaats d.m.v. een spelletje bingo, we eindigen met gezellige muziek in de middag, de kosten bedragen  € 25,00 per persoon,  opgave  op de Soos bij Aad v.d. Ham of telefonisch 071-5804342. u kunt zich tot en met 7 oktober aanmelden voor deelname.

Het bestuur wenst u veel plezier met alle activiteiten