Vrouw Actief maakt kennis met Zumba

Vrouw Actief maakt kennis met Zumba

Afgelopen dinsdag ging het seizoen van Vrouw Actief weer van start. We mochten het spits afbijten met een avond ZUMBAles van Laura Oliehoek. De Latijns-Amerikaanse muziek gaf gelijk een swingende sfeer en Laura leerde ons al snel hoe hierop te bewegen. De zumbapasjes waren niet al te ingewikkeld, dus iedereen had het al gauw onder de knie. Het begin is er, de souplesse nog niet helemaal. Zumba heeft duidelijk de heupbewegingen van de Zuid-Amerikaanse dames, dus daar moeten wij Hollandse dames nog wel even voor oefenen! Maar dat we goed ons best deden, bleek wel uit het feit dat de flesjes water gretig aftrek vonden en halverwege de avond moesten de deuren zelfs open!

Laura geeft dinsdags les van 20.15 tot 21.15 uur in het Dorpshuis en woensdags van 18.30 tot 19.30 uur in de sporthal. Dus heb je zin in een swingende, blije vorm van bewegen dan kan Zumba wel eens wat voor jou zijn. Vrouw Actief was in ieder geval erg enthousiast!

Anja Halverhout