Afhalen schaatabonementen komende donderdag

Komende donderdag schaatsabonnementen afhalen

Donderdagavond 29 september om 19.00u kun u uw schaatsabonnement ophalen bij de Café ‘De Gouden Leeuw’. Wij zijn daar aanwezig tot 20.30 uur. Ook kunt u op deze avond schaatskleding passen en aanschaffen. Zie voor prijzen onze website www.ijsclubstompwijk.nl Verder proberen wij uw vragen te beantwoorden over zaken die voor u nog niet helemaal duidelijk zijn. Mocht u nog interesse hebben in het jeugdschaatsen in Zoetermeer kom gerust langs voor informatie. Er zijn nog abonnementen te verkrijgen. Willen de jeugdleden die stoppen met schaatsen donderdag hun helm inleveren, liefst om 19.00 uur. Dan kunnen we deze weer uitdelen aan de nieuwe jeugdleden. Bij inlevering ontvangt u uiteraard uw borg terug.

Tot donderdag.

Met vriendelijk groet,

Namens het bestuur van ijsclub Stompwijk

Erwin van Es