parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie

Zaterdag                     1 okt. 19.00 uur geen viering

Zondag                       2 okt. 11.00 uur woord en communieviering met parochiekoor.          Voorganger diaken Hennie Peters

donderdag                  6 okt. 19.00 uur  Rozenkransgebed

Misintenties

Zondag  2 oktober 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Jan Koevoet, Piet Roeling, Arie en Rika v. Santen, Jan v.d. Krogt, Gé Hoogervorst, Kees v. Dijk, Adrianus en Wilhelmina -v.Wijk – Ham, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten -v.Leeuwen, Will v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson-Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Grard Knijnenburg -v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet.

 

Kerkhulpen                               Kosters                  Lectoren                  Misdienaars

Zaterdag  1 okt.  19.00 uur       John. O.                geen                         geen

Zondag    2 okt.  11.00 uur       John. O.               Nel Klijn                    Sjoerd en Joost  v. Bemmelen

Fietskring Woensdag gaan we weer een mooie route fietsen met de kring. De weersvoorspellingen zien er goed uit, dus we gaan er een mooie tocht van maken. We staan bij de kerk klaar en klokslag 9.30 uur vertrekken we.

                                                    Annie van Rijn