Tim Oliehoek naar halve finale in Fort Boyard

untitled3Tim Oliehoek naar de halve finale in Fort Boyard

Vorige week behaalde Tim maar liefst 3 van de 6 sleutels en behaalde daarmee met zijn Film-team de halve finale van Fort Boyard. Met zijn spectaculaire sprong, waar hij zelf bijzonder trots op is, verdiende hij in één klap maar liefst 2 sleutels. Met samengeknepen billen keken Frans en ik vorige week maandagavond, na mijn werkzaamheden bij de Dorpsketting, naar de stunt van Tim. Wij wisten van te voren dat het gelukt was, maar dat nam de spanning zeker niet weg. De tegenstander was dit keer het Modeteam met Rosalie van Breemen – Kim Kötter – Judith Osborn – Sylvia Geersen. Deze modepoppetjes waren in het geheel geen partij voor Tim en zijn mannen, maar daardoor was het wel enorm lachwekkend. Heb je de uitzending en daardoor de stunt gemist? Kijk even op Uitzending/Programma Gemist. Het is zeker de moeite van het kijken waard!

Wanneer de halve finale uitgezonden wordt en we Tim dus weer in actie kunnen zien, is mij helaas niet bekend. Tim heeft hieromtrent zwijgplicht. Wel heeft hij verklapt dat hij nog een keer in actie komt met slangen en bij een spannend onderwaterspel. Gewoon elke week even kijken.

De 1e uitzending is altijd op maandag om 20.25 uur op Ned.3. De herhaling is op woensdag om 17.15 uur ook op Ned.3 en op zaterdag om 13.10 uur op Ned.1. Totaal zijn er 10 afleveringen.

Veel kijkplezier gewenst,

Marga Stijnman