Kortebaandraverij afgelast

 Het zit het bestuur van harddraverijvereniging Nooit Gedacht niet mee. Door de slechte weersomstandigheden kon de kortebaan draverij op maandag 18 juli geen doorgang vinden. Het bestuur van Nooit Gedacht heeft vervolgens alles in het werk gesteld om toch nog een kortebaan draverij te organiseren. In overleg met de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport (NDR) en de gemeente Leidschendam-Voorburg is naarstig gezocht naar een geschikte alternatieve datum. Uiteindelijk was besloten de harddraverij op vrijdag 7 oktober te laten plaatsvinden. Maar tot grote teleurstelling van het bestuur kan ook die helaas geen doorgang vinden. Op het bedrijf van Martin Spruit is een besmettelijk paardenvirus geconstateerd. Om die reden is het onverantwoord a.s. vrijdag een kortebaandraverij te organiseren.

Bestuur Nooit Gedacht

Het uitvallen van de kortebaan in Stompwijk betekent overigens dat Wim van der Mespel Nederlands kampioen is geworden, omdat zijn voorsprong niet meer is te achterhalen.