Film over Stompwijk is klaar

Film over Stompwijk is klaar

Het hele project heeft langer geduurd dan we wilden, maar het resultaat maakt alles goed. De nieuwe film over Stompwijk is klaar. Frans Oliehoek heeft er, althans naar onze mening, een geweldige prestatie neergezet. Die film moet je gezien hebben. 

De film is in de tweede helft van november te zien in de plaatselijke kerk. In de week van de heropening van de gerestaureerde St. Laurentius worden twee filmavonden gepland, waarvan we de data zo spoedig in dit blad bekend zullen maken.

Leo van den Brink heeft Stompwijk en omgeving afgestroopt op zoek naar sponsors en zijn inspanningen zijn niet voor niets geweest. Vele tientallen ondernemers en enkele particulieren hebben belangstelling getoond. Uiteraard krijgen ze allen een persoonlijke uitnodiging in de bus.

Kaarten voor de film van ongeveer 75 minuten zijn vanaf 9 november a.s. te koop, berichten daarover volgen eveneens later. Op beide avonden zal de film na afloop te koop worden aangeboden.

In de loop van deze maand zullen we u via het grootste weekblad van dit dorp op de hoogte houden van wat er aan zit te komen.

Graag tot dan,

Namens de Filmgroep Stompwijk,

Jack Luiten en Sjaak Jansen