Wie wil er leren bridgen

Wie wil er leren bridgen??

Naast alle cursussen die er in ons dorp al gegeven worden, zou ik er nog een aan toe willen voegen: leren bridgen! Bridgen is het spannendste kaartspel dat er bestaat. Iedereen kan leren bridgen, de spelregels zijn simpel en gemakkelijk te leren en het spel heeft eindeloos veel mogelijkheden. Door die diepgang blijft dit spel boeien. En …… je hebt er een schitterende hobby voor de rest van je leven bij gekregen.

Van Jetty Noordzij heb ik begrepen dat er minimaal 8 personen zich zouden moeten inschrijven om de cursus te kunnen starten. Het lijkt mij geen probleem om meer dan 8 mensen te vinden die dit ook graag zouden willen leren. Ook als je je kennis van bridge wilt opfrissen kun je je natuurlijk aanmelden. De dag en tijd kunnen we in overleg vaststellen. De kosten voor deze cursus zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Misschien dat we een doorgewinterde bridgespeler kunnen vinden die ons het bridgen wil leren. Hierbij dus ook meteen een oproep aan een bridgespeler die de cursus zou willen begeleiden en de grondbeginselen wil leren aan de beginnelingen. Als je ook belangstelling hebt, laat het mij dan weten via de mail: pujaolsthoorn@gmail.com of via mijn mobiele nummer 06-27291590.

Mirjam Olsthoorn