2e VrouwActiefavond

DSC00593De 2e VrouwActief avond werd verzorgd door Stichting Amigos, die kansarme kinderen ondersteunt in Bolivia. Dit betreft voor een groot deel steun in educatie, zodat de kinderen een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Een leuke bijkomstigheid was dat Linda de Jong aanwezig was, zodat ze zelf enthousiast kon vertellen over het mooie werk wat ze doet. De avond begon met een dvd, waarop een interview met Linda stond, waarin ze vertelde over de diverse projecten.

Zo heb je de dagopvang Ñanta, het opvanghuis Kusi Wasi, wat vrolijk huis betekent en waar op dit moment 10 jongens wonen. Na de film vertelde Linda over Bolivia en haar cultuur. In de pauze werden we getrakteerd op een kopje Boliviaanse koffie, waarna Lia het stokje overnam. Zij ging in op de activiteiten van Stichting Amigos hier in Nederland, zoals de Sint en Piet actie, de kaartavond en diverse marktjes. De avond werd afgesloten met een cocktail, gemaakt van Boliviaanse jenever.

 

Ingrid Develing